mensenwerk (1).jpg
We hebben een Samenwerkingsagenda!
Eindbestemming bereikt!

Het is zo ver! Alle gemeenteraden en algemene besturen waterschappen hebben ingestemd met het raadsvoorstel Samenwerkingsagenda en -convenant. 

Datum: 8 juli 2020

Ook blijven we samen investeren in de economische ontwikkeling en innovatie via AgriFood Capital en in het arbeidsmarktprogramma Noordoost Brabant Werkt. De financiële bijdrage per inwoner per jaar is ongewijzigd.
 

Vanwege corona werden de raadsvergaderingen en de besluitvorming over de Samenweringsagenda in de afgelopen periode digitaal georganiseerd. Alleen de gemeente Haaren heeft afgezien van besluitvorming. Dat heeft te maken met de naderende herindeling (opsplitsing). Haaren heeft wel positief geadviseerd richting Boxtel en Vught.

 

Hiermee zijn we op de eindbestemming van deze boeiende Regioreis aangekomen. Een reis waarin we grote stappen hebben gezet voor de samenwerking. Een reis waarin we de ‘trots op onze regio’ hebben hervonden.
 

Regiomanager Noordoost Brabant René Peerenboom reageert blij: “Fantastisch dat we samen de schouders blijven zetten onder onze gezamenlijke regionale opgaven, zoals we die samen  in de Samenwerkingsagenda hebben benoemd. Een mooie basis om de komende jaren verder door te groeien naar een sterke regio.”

Samen werken we verder aan goed leven, wonen en werken in Noordoost-Brabant!